Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 350 RON! Doar in Romania.

Dedicat partenerilor sai, compania Tehnocom-Trading isi propune sa multumeasca fiecare client     prin experienta tehnica a angajatilor dar si prin profesionalismul dovedit de managerii sai.

Compania a luat nastere in anul 2008 si are ca obiect principal de activitate, distributia de rulmenti, curele, simeringuri si alte produse conexe. In prezent, compania are in portofoliu aproximativ 9000 de articole si produse de la peste 12 furnizori, recunoscuti atat pe plan national cat si international.

Compania se afla intr-un plin proces de extindere si dezvoltare, astfel incat sa putem fi mult mai aproape de clientii si partenerii nostri.

 

Consideram ca principalele avantaje competitive ale firmei sunt calitatea serviciilor oferite si a produselor, calificarea personalului si preturile oferite.

Avand in vedere ca obiectivele strategice trebuiesc corelate cu modalitatile de realizare a lor, managementul societatii a identificat urmatoarele obiective strategice:

Cresterea continua a cifrei de afaceri,  prin cresterea calitatii serviciilor si diversificarea gamelor de produse comercializate

Dezvoltarea si implementarea sistemului on-line de vanzare a produselor, prin dezvoltarea site-ului creat special pentru aceasta;

 

Ne ghidam dupa urmatoarele valori:

R – responsabilitate

U – utilitate

L – loialitate

M – meticulozitate

E  - experienta

N – negociere 

T – transparenta 

I – inovatie

K – creativitate

A – autenticitate 

 

Datele de identificare ale firmei noastre sunt:

 

SC TEHNOCOM-TRADING SRL

Depozit

Str.Vasile Lupu,  nr.142B,IASI

Cod postal: 700335 

Cod fiscal: RO24573471

Nr. de ordine in registrul comertului: J22/2996/2008

CONT LEI : RO35 INGB 0000 9999 0928 3181

CONT EURO : RO08INGB0000999909283182

Banca: ING Bank Iasi

Pentru a ne contacta, va rugam sa folositi formularul sau numerele de telefon afisate in pagina de contact