Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 350 RON! Doar in Romania.

Produsele aferente prezentei facturi sunt distribuite de firma noastra si sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori.

In conformitate cu H.G. 394/1995, H.G. 786/1996 si H.G. 168/1997 privind raspunderea pentru calitatea produselor livrate, societatea noastra garanteaza calitatea reperelor livrate conform specificatiilor producatorilor si importatorilor.

Termenul de garantie este stabilit de producator, cu exceptia acelor produse ce au durata medie de utilizare mai mica. Produsele care prezinta in perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie vor fi inlocuite gratuit cu altele noi in termen de maxim 30 de zile de la data sesizarii.

Piesele care fac obiectul unei cereri de garantie vor fi insotite de urmatoarele documente:

Copie dupa factura fiscala cu care a fost achizitionata piesa;

Pentru rulmentii auto:

Dovada montarii intr-un service autorizat RAR sau reprezentanta ( chitanta, bon de comanda, deviz de manopera, copie dupa autorizatia RAR a unitatii service care a efectuat lucrarea, valabila la data montarii);

Descrierea detaliata a defectiunii constatate, intocmita de catre service cu date privind constatarea deficientei in functionare;

Copie dupa talonul masinii pe care a fost montata piesa.

Contractul de garantie nu acopera urmatoarele:

Uzura normala a pieselor “de consum”, ce intra in fluxul normal de intretinere al vehiculului;

Uzura normala pentru perioada de functionare a piesei;

Piesele de uzura a caror longevitate depinde de timpul de functionare al vehiculului;

Deteriorari datorate unei utilizari anormale a vehiculului, unei proaste intretineri, neglijentei sau lipsei de experienta a soferului si piesele ce echipeaza vehicule utilizate in conditii de suprasolicitare sau utilizate in alte scopuri decat cele recomandate de catre producator (raliuri, taxi etc.)

Avaria in cazul unui accident sau incidente provocate de factori externi (atmosferici, chimici etc.);

Defectiuni cauzate de o montare necorespunzatoare;

Deteriorarile datorate montarii intr-un ansamblu uzat;

Avarii produse in urma loviturilor accidentale

Declaratie de conformitate

Prin prezenta declaram pe propria raspundere, conform prevederilor Art. 5 din H.G. nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele comercializate de noi, la care se face referire prin factura curenta, sunt in conformitate cu normativele producatorilor si nu pun in pericol viata, securitatea muncii si nu produc un impact negativ asupra mediului.