Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 350 RON! Doar in Romania.

  • Livrare

Livrarea se face in aceeasi zi lucratoare, pentru comenzile primite pana la ora 14, si urmatoarea zi lucratoare pentru comenzile primite dupa ora 14. Pentru comenzi mai mici de 350 lei cu TVA, costurile de transport sunt suportate de catre client. Costurile de transport se factureaza, si sunt de 20 lei cu TVA. Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a Fan Courier (fara km suplimentari), livrarea se face prin Cargus cu acelasi cost unic de transport de 20 lei cu TVA.

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 350 de lei. Comenzile efectuate vineri se livreaza luni (daca nu ne comunicati in mod expres ca doriti livrarea sambata cu Fan Courier).Livrarea sambata este posibila doar in localitatile unde exista sediu Fan Courier si are un cost suplimentar de 6 lei cu TVA, perceput de firma de curierat.

Durata de a expedierii de 1-2 zile lucratoare in orasele mari, cu livrarea coletului la adresa dorita de Dumneavoastra. Pentru celelalte localitati durata expedierii poate fi de 2-4 zile lucratoare, cu livrarea coletului la adresa dorita de Dumneavoastra.

Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi poate fi mai mare.

.

  • Returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va inlocuim produsele, sau va inapoia contravaloarea acestora. Legislatia romana prevede: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului".

Totodata sunt stipulate urmatoarele :"Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid".

Clientii www.rulmentika.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Rulmentika.ro va inapoia contravaloarea produselor comandate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Metoda de returnare:

Cerere telefonica la numarul de telefon 0748282887 Cerere scrisa pe adresa de email contact@rulmentika.ro

In cazul in care se opteaza pentru returnarea banilor, cumparatorul trebuie sa ne indice un cont IBAN format din 24 caractere, numele bancii si beneficiarul contului.

Banii vor fi returnati in contul specificat intr-un termen de maximum 14 zile calendaristice de la solutionarea cererii de retur