Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 350 RON! Doar in Romania.

S.C. TEHNOCOM-TRADING S.R.L, este preocupată de protecția datelor personale și implementează permanent măsuri de protecție și securitate a datelor personale ale utilizatorilor, proprietarilor, clientilor și a tuturor persoanelor fizice sau juridice cu care colaborează. 

Legalitatea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal o reprezintă prelucrarea în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea si livrarea comenzii,emiterea facturii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin

                     
Datele pe care le deținem despre dumneavoastră sunt în principal informațiile pe care ni le-ați furnizat pentru îndeplinirea scopurilor enumerate mai sus, completate ulterior cu informații generate de efectuarea vanzarii, sau când accesați site-ul www.rulmentika.ro
Categoriile de date personale (clasice sau digitale) care vă pot fi solicitate și supuse prelucrărilor sunt următoarele: Nume, Prenume, CNP, seria și nr. CI/Pasaport, domiciliul stabil, reședința, detalii de contact - număr de telefon personal, adresă de email. . 

Datele personale ale beneficiarilor serviciilor S.C. TEHNOCOM-TRADING SRL sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate următorilor destinatari:

a) Persoana vizată (utilizator/ client);

b) Angajatului caruia ii va fi repartizata solicitarea dumneavoastra

c) Politie, Parchet, Instante, organelor de control competente;

 

S.C. TEHNOCOM-TRADING S.R.L garantează fiecărui beneficiar al serviciilor sale că dezvăluirea datelor către terti se face în baza prevederilor legale pentru categoriile de destinatari precizați la litera c) și numai pe baza consimțământului/cererii exprese a beneficiarului . 

Pentru orice informație privind protecția datelor personale, ori dacă semnalați nereguli în ce privește respectarea Regulamentului General privind Protecția Datelor (RGPD), vă rugăm trimiteți un mesaj către responsabilul pentru protecția datelor personale la nivelul S.C. TEHNOCOM-TRADING S.R.L la adresa de email: office@rulmentika.ro . 

Informatii avizate și detaliate privind noul Regulament General de Protecția Datelor se pot consulta pe site-ul oficial al ANSPDPC: http://www.dataprotection.ro